تعمیر بتن کن ماکیتا

دریل‌ها، پیچ‌گوشتی‌ها، اره‌ها، کاتر‌ها و رنده‌های بی‌سیم که با باتری‌های نیکل- کادمیوم تغذیه می‌شوند، به قدری رایج شده‌اند که به یاد آوردن زمانی که مجبور بودیم کار خود را به محدوده پریز برق محدود کنیم، دشوار است. به هر حال، بیش از یک قرن از زمان پیدایش اولین ابزار برقی مدرن نمی‌گذرد.

توسعه موتورهای الکتریکی در اواخر قرن نوزدهم به سرعت به استفاده از آنها در ابزارهای مختلف برای تمام مشاغل، در ابتدا به صورت ابزارهای رومیزی و پس از آن ابزارهای قابل‌حمل با نام‌هایی مانند ماکیتا، بلک اند دکر، دی‌والت و بوش انجامید که از معروف‌ترین برندهای ابزارهای برقی هستند.

یکی از ابزارآلات مورد استفاده فعال در صنعت بتن کن است. در صورتی که بتن کن ماکیتای شما دچار مشکل و خرابی شده است، کافیست با ما تماس گرفته و تعمیر و سرویس آن را به مجموعه ابزار فابریک بسپارید.

نمایندگی تعمیر بتن کن ماکیتا

ابزار فابریک نام مجموعه‌ای است که با بیش از ۱۰ سال سابقه در زمینه تعمیرات ابزار آلات صنعتی و ساختمانی، به ویژه بتن کن ماکیتا، خدمات حرفه‌ای و با کیفیتی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. این مجموعه با داشتن کادر مجرب و متخصص، تجهیزات پیشرفته و قطعات اصلی، توانسته است رضایت حداکثری را از سوی مشتریان خود کسب کند. ابزار فابریک علاوه بر تعمیرات بتن کن ماکیتا، خدمات دیگری نظیر فروش، مشاوره و پشتیبانی را نیز در این زمینه ارائه می‌دهد. اگر شما هم به دنبال یک مجموعه معتبر و قابل اعتماد برای تعمیرات بتن کن ماکیتا خود هستید، با ابزار فابریک تماس بگیرید و از خدمات ویژه و منحصر به فرد آن بهره‌مند شوید. شماره تلفن، آدرس و ساعات کار ابزار فابریک را در قسمت ارتباط با ما وب سایت مشاهده کنید.

ریشه برند ماکیتا

شرکت Makita Electric Works در مارس 1915 توسط موسابورو ماکیتا در ناگویای ژاپن تأسیس شد. این شرکت در قالب کارگاهی شروع به کار کرد که به تعمیر لامپ‌ها، موتورها و ترانسفورماتورها می‌پرداخت. در دهه 1930، این شرکت صادرات ژنراتور به روسیه را آغاز کرد و در طول جنگ جهانی دوم برای در امان ماندن از حملات هوایی به شهر بسیار کوچک آنجو نقل مکان کرد.

نقطه عطف تاریخچه برند ماکیتا در سال 1958 و با تولید رنده برقی قابل‌حمل رخ داد. موفقیت این محصول در بازارهای بین‌المللی، به ویژه صادرات به استرالیا، ماکیتا را بر آن داشت تا به عنوان شرکت ابزار برقی تغییر نام دهد و سهام خود را در بورس عرضه کند.

اولین دریل شارژی

در سال 1969، زمانی که ایالات متحده مردی را به ماه فرستاد، ماکیتا در حال تغییر تاریخچه ابزارهای برقی بود. دریل شارژی 6500D بی‌سیم نبود، اما سیمش به پک باتری مجزا متصل بود و آن را به دستگاهی قابل‌حمل که با یک باتری قابل شارژ تغذیه می‌شود، وصل می‌کرد. این بدان معنا بود که کاربر از نزدیک بودن به پریز برق خلاص شده است؛ گامی واقعی و رو به جلو برای ابزارهای دارای باتری.

ماکیتا بین‌المللی می‌شود

موفقیت 6500D به این معنی بود که ماکیتا گستره ابزارهای برقی خود را در سراسر جهان گسترش داده است، تا دهه هفتاد تجارت این شرکت به فرانسه، بریتانیا، استرالیا، کانادا، هلند، بلژیک و آلمان رسید و صادراتش را بیشتر کرد و در فهرست تعدادی از بورس‌های خارجی، از جمله وال‌استریت قرار گرفت.

ابزارهای برقی با باتری نیکل- کادمیوم و توسعه بیشتر

در سال 1978، ماکیتا اولین دریل شارژی خود را با یک باتری نیکل- کادمیوم قابل‌شارژ که در دسته آن نصب شده بود، عرضه کرد، 6010D با محفظه پلاستیکی سبز رنگ، طی دهه هشتاد در همه جا حضور داشت و ابزارهای برقی بی‌سیم دیگری هم اضافه شدند. در واقع، پیچ‌گوشتی‌های شارژی آنها برای کار خیلی‌ها ضروری بود و «Makita» برای مدتی به نام عمومی این نوع ابزار برقی تبدیل شد.

شرکت ماکیتا در اوایل دهه هشتاد یک کمپرسور هوا و میخ‌کوب عرضه کرد و به گسترش جهانی خود در کشور‌هایی مانند سنگاپور، اسپانیا و ایالات متحده ادامه داد، حتی در بسیاری از این مناطق شروع به ساخت ابزارهای برقی کرد.

دهه نود و باتری‌های نیکل- متال هیدرید

ماکیتا شرکت آلمانی سازنده اره‌های برقی (Sachs Dolmar) را خریداری کرد و به گسترش خود در سرزمین‌های جدید از جمله نیوزلند، چین، لهستان، جمهوری چک، آرژانتین، شیلی و یونان ادامه داد.

به کارگیری فناوری جدید و به‌روز نگه داشتن تولیدات، بخش مهم هر کسب و کار موفق است. در مقایسه با باتری‌های جدید و قوی‌تر نیکل- متال هیدرید، باتری‌های قدیمی نیکل- کادمیوم بسیار ضعیف به نظر می‌رسیدند. ماکیتا با تولید دریل شارژی 6213D نشان داد که از این فناوری جدید استفاده می‌کند و همچنین به لطف تغییر در طراحی، می‌توان از آن به صورت عمودی استفاده کرد. شاید تغییر کوچکی به نظر برسد، اما کسانی که قبلاً از دریل‌هایی با باتری نیکل- کادمیوم استفاده کرده بودند، می‌دانند که این تغییر چه صرفه‌جویی فوق‌العاده‌ای در زمان است. این امر گام مثبت دیگری در طراحی ابزار برقی بوده است.

ماکیتا در قرن بیست‌ویکم

در طول دهه اول هزاره جدید، ماکیتا در رومانی، سوئیس، فنلاند، روسیه، اسلواکی، اوکراین، پرو، بلغارستان، هند، کلمبیا، ویتنام و قاره آفریقا حضور پیدا کرد. آنها همچنین خط تولید میخ‌کوب شرکت کانماتسو را خریدند.

نقطه عطف محصولات ماکیتا، اولین دریل لیتیومی (TD130D) بود. فناوری جدید لیتیومی در حوزه ابزار برقی به سرعت گسترش یافت، زیرا قدرت و عمر باتری را به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش می‌داد و از طرفی سبک‌وزن بود.

در دهه گذشته، ماکیتا در تایلند، اسلوونی، مالزی، بلژیک و قزاقستان حضور یافت و در سال 2015 این شرکت صدمین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت.

نگاهی به آینده ماکیتا و ابزارهای برقی

این مقاله تا حد زیادی روی دریل‌های شارژی متمرکز بود، اما ماکیتا طیف گسترده‌ای از ابزارهای برقی، هم کابلی و هم بی‌سیم را در تقریباً طیف کاملی از ابزار شامل اره‌ها، دریل‌ها، میخ‌کوب‌ها، پیچ‌گوشتی‌ها، رنده‌ها، روترها، سنباده‌ها و رنده‌ها و نیز ابزار باغبانی، جاروبرقی گردگیری ارائه می‌دهد. چه کسی می‌داند صد سال آینده فناوری ما را به کجا خواهد برد؟ فناوری‌های جدید بالقوه از جمله باتری‌های حالت جامد یا سولفور لیتیوم می‌توانند پیشرفت بزرگ بعدی در ابزارهای برقی باشند.

با سابقه تحقیقات و نوآوری که برند ماکیتا دارد، می‌توان انتظار داشت که آنها در خط مقدم هر پیشرفت جدیدی در فناوری باتری ابزار برقی باشند. به علاوه، می‌توان برای بهبود مستمر طراحی و عملکرد ابزار برقی روی شرکت ماکیتا حساب کرد.

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *